ERZURUM / PASİNLER - Övenler İlkokulu

Nis

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla,  her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmaktadır.

OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİK

Nis

Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramıTürkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan ulusal ve resmî bir bayramdır.

Ramazan Bayramı

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin önemi      18 Mart'ta ne oldu? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin anlam ve ...   Bu savaş Batı ülkelerinin beklentilerinin tersine gelişmelerle sonuçlanmıştır. Çarlık Rusya'nın çöküşünü hızlandırmıştır. Bu savaşın sonucunda İngiltere'de yönetim değişikliği olmuştur. Türk tarihine büyük bir destan olarak yazılmış ve Anadolu toprakları ve Boğazların Türkler hâkimiyetinde kalmasını sağlamıştır.

Mrt

Yerleşim Yeri Övenler Mahallesi Küme evler sokak No:154/B Pasinler/ERZURUM Pasinler/ERZURUM

Övenler Mah,Küme evler sokak No154/B Pasinler/ERZURUM